17 Şubat 2020 Pazartesi - İçimde Yaşatıyorum İçimde Yaşatıyorum Online: 32
Gönderiler

İçimde Yaşatıyorum

Canan

Gönderi Tarihi: 28 Mart 2017

Son Güncelleme: 28.03.2017 - 15:42
İçimde Yaşatıyorum

İçimde yudum yudum Her damlası seninle dolu Sevgini saklıyorum Benden uzakta olsanda. Ben seni ilk günkü ka..

İçimde yudum yudum
Her damlası seninle dolu
Sevgini saklıyorum
Benden uzakta olsanda.

Ben seni ilk günkü kadar saade
İlk günkü kadar tertemiz
Son nefesim kadar canlı
Yakamozlar gibi pırıl pırıl.

Bir çığ tanesi kadar saf
Tertemiz yaşatıyorum aşkını
Bana ümit veren sensin
Beni ağlatan sen.

Beni terk eden sen Ve yine seni seven ben.

Şiir Ekle
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
    S
    3 yıl önce
    Sinem
    Enterasan düşündürücüemoticon)
    2  0 Yanıtla
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Ayşe 2020-02-17 00:14:01

    her türlü temizlik yapabilirim yeter ki iş olsun iki çocuk annesiyim ve acilen işe ihtiyacım var.. Devamını Gör »

  • Guest 2020-02-16 23:08:28

    Hatay iskenderunda haftanın 2 veya 3 günü ev temizlik isi ariyorum sürekli ve devamlı calisabilecegi.. Devamını Gör »

  • Öğrenci 2020-02-16 16:38:18

    bence olmalı çünkü çok fırtınalı »

  • Dragan 2020-02-16 09:17:38

    Erganide yarın tatil mi »

  • Erden 2020-02-15 23:05:47

    ne turr kafa istersiniz »

  • Refiye 2020-02-15 21:20:59

    Refiye ben acil ofis temizliği arıyorum »

  • Murat 2020-02-15 16:20:56

    Merhaba! Ben murat kaynaşlıda yaşıyorum citti birini arıyorum »

  • Ruzgar 2020-02-15 06:04:53

    Merabalar gönül dostu ariyorum »

  • Yusuf 2020-02-15 01:11:20

    meraba selam »

  • Faruk 2020-02-14 01:16:20

    Bence atil »

  • Serhat 2020-02-13 23:30:46

    Okul varmı yarın »

  • Kozan 2020-02-13 23:15:09

    Yollarda buzlanma var ve servisler le gelen öğrenciler var bu nedenle bence yarında tatil olması laz.. Devamını Gör »

  • Sabiye 2020-02-13 22:18:22

    arkadaşımın çok acilen ev ofis yaşlı bakımına ihtiyacı var çok mağdur durumda »

  • Hasip Erol 2020-02-13 22:09:55

    Mardin mazıdağı yarın okul var mı »

  • Misafir 2020-02-13 21:44:37

    2 günlük tatil bir şey değiştirmez, 7 haziranda bizim başımıza basacak olan LGS bekliyor! »

  • Kahraman 2020-02-13 21:40:14

    Yarın çermikte okullar tatilmi »

  • Misafir 2020-02-13 20:03:01

    Yarın yerler buz olacaktır. gereğini yapacaklarını düşünüyorum »

  • Karol Sevilla 2020-02-13 19:49:27

    Inşallah tatil olmaz »

  • Baba170 2020-02-13 19:39:04

    Peki, Oltu'da okullar yarın da tatil mi? »

  • Öğrenci 2020-02-13 19:08:40

    Okullar tatil olsun hava çok soğukk lütfen »

Gonderiler.com
© 2017 Tüm hakları saklıdır.
gonderiler.com