27 Şubat 2021 Cumartesi - İçimde Yaşatıyorum İçimde Yaşatıyorum Online: 96
Gönderiler

İçimde Yaşatıyorum

TAKİP ET
Canan

Gönderi Tarihi: 28 Mart 2017

Son Güncelleme: 28.03.2017 - 15:42
İçimde Yaşatıyorum

İçimde yudum yudum Her damlası seninle dolu Sevgini saklıyorum Benden uzakta olsanda. Ben seni ilk günkü ka..

İçimde yudum yudum
Her damlası seninle dolu
Sevgini saklıyorum
Benden uzakta olsanda.

Ben seni ilk günkü kadar saade
İlk günkü kadar tertemiz
Son nefesim kadar canlı
Yakamozlar gibi pırıl pırıl.

Bir çığ tanesi kadar saf
Tertemiz yaşatıyorum aşkını
Bana ümit veren sensin
Beni ağlatan sen.

Beni terk eden sen Ve yine seni seven ben.

Şiir Ekle
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
    S
    4 yıl önce
    Sinem
    Enterasan düşündürücüemoticon)
    2  0 Yanıtla
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Yasemin 2021-02-26 17:14:37

    Giresun merkez ev merdiven temizligi hasta bakimi hastanede refaketci kalavilirim 05469409656 bu num.. Devamını Gör »

  • Murat 2021-02-26 16:45:40

    Selam ben murat canakkale ezineden benle tansmak isteyen bayan lar ulaşşin yaş 25 by 175 arkadaş il.. Devamını Gör »

  • Cengiz 2021-02-26 15:52:46

    Arayınız arkadaş olalım 05312095330 »

  • Udey 2021-02-26 09:12:45

    ..... »

  • Kral 2021-02-25 20:40:18

    Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben kendime bayn arkadaş arıyorum »

  • Recep Sahin 2021-02-25 03:27:12

    Slm is ariyorum temizlik cayci ne olursa yaparim ssmsun asarcik 0541 954 06 90 »

  • Baris 2021-02-24 21:48:20

    Slam carsamba bayan arkadas ariyorum yasim40 ismimbaris 546 952 63 47 »

  • Faruk 2021-02-24 09:22:09

    selam güzel bayanlar lütfen evli olanlar değil evli olup kaçamak yapmak isteyenler aramasın bekar kı.. Devamını Gör »

  • Talip 2021-02-24 00:48:06

    Ciddi bayan yaşıma uygun 40 45 yaş aralığında bayan arkadaş ariyorum »

  • Talip 2021-02-24 00:45:41

    Atakumda bayan arkadas ariyorum »

  • Fatma 2021-02-23 20:56:30

    Acil iş arıyorum ofis temizliği »

  • Seher Zoroğlu 2021-02-23 12:44:11

    Her türlü ofis temizliği yapılır evde yemek yapabilirim amasya merzifon ikemetgah etmekteyim 05526.. Devamını Gör »

  • Yavuz 2021-02-23 02:31:10

    Merhaba ben Konya eregli de yım dul bayanla ve evlı gızlı olacak görüşmek için ıstıyom »

  • Birgül 2021-02-22 23:18:36

    İşyeri ofis temizlik iş istiyorum »

  • Mahmut 2021-02-22 01:22:58

    Dost arıyorsanız numaranızı atin »

  • Ahmet 2021-02-22 00:08:12

    Merhaba ben arkadaş arıyorum geyvede oturan yazarsa memnun olurum konuşup görüşelim gerçek anlamd.. Devamını Gör »

  • Yusuf 2021-02-21 17:43:21

    Ben yusuf geliboludan bir bayanla tanışmak istiyorum 0531 964 32 65 »

  • Yusuf 2021-02-21 17:41:59

    Ben yusuf geliboludan selamlar bir bayanla tanışıp arkadaş olmak istemiyorum 0531 964 32 65 »

  • Mevle 2021-02-21 16:21:31

    İşe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ev ofis temizliği yapabilirim »

  • Mevle 2021-02-21 16:15:57

    İşe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim »

Gonderiler.com
© 2017 Tüm hakları saklıdır.