25 Şubat 2021 Perşembe - Eşimden çocuk yapmak istemiyorum çünkü... Eşimden çocuk yapmak istemiyorum çünkü... Online: 121
Gönderiler

Eşimden çocuk yapmak istemiyorum çünkü...

TAKİP ET
Annelik içgüdüsü

Gönderi Tarihi: 10 Aralık 2019

Eşimden çocuk yapmak istemiyorum çünkü...

Evlenirken aklın neredeydi diyebilirsiniz ama o iş öyle değil... Esimi cok seviyorum. Bir sevgili olarak gayet iyi... Es olarak da iyi olmaya calisiyo..

Evlenirken aklın neredeydi diyebilirsiniz ama o iş öyle değil... Esimi cok seviyorum. Bir sevgili olarak gayet iyi... Es olarak da iyi olmaya calisiyor. Ama onu bir baba olarak dusunemiyorum! Ozellikle de akrabalarini dusununce esimin o aileden nasil ciktigina sasiriyorum. Şimdi evliyken cok iyiyiz ama ya ileride iyice akrabalarina benzerse? Babasi ve amcalarina bakiyorum ve hicbiri de aile babasi olarak iyi sayilmaz… Hepsi islerinde basarili ama ailelerine ilgisiz. Esim cok eglenceli bir insan. İyi bir arkadas. Ama baba olacak bir tip degil…

“Evlenirken aklin neredeydi?” diyebilirsiniz ama itiraf edeyim ki cocuk yapmayi ben de pek dusunmuyordum. Şimdi ise artik anne olmak istiyorum ama bunu ona soyleyemiyorum. Çocuk yapma fikri cok uzakti ama ben artik bir bebegim olsun istiyorum. Evlilik cok sorumluluk isteyen birsey. Esim evliligin getirdigi sorumluluklari bile zaman zaman kaldiramiyor. Ona tepki gosterdigimde uzuluyor, bir seyler yapip toparlamaya calisiyor. Beni sevdigini ve evlilige hala alismaya calistigini goruyorum. Zaman zaman bu yuzden de dusunuyorum, acaba hep sevgili kalsa miydik diye... Yine de gunler geciyor ve ben cocuk istemeye basladim. Bir gun bir aile babasi haline gelebilir mi emin degilim. Sanki hep babasina ve amcalarina benzeyecek gibi... Kendimi anne olarak hayal edebiliyorum ama hayallerimde esim maalesef yok!

Gönderi Oluştur
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Diğer Gönderiler
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Baris 2021-02-24 21:48:20

    Slam carsamba bayan arkadas ariyorum yasim40 ismimbaris 546 952 63 47 »

  • Faruk 2021-02-24 09:22:09

    selam güzel bayanlar lütfen evli olanlar değil evli olup kaçamak yapmak isteyenler aramasın bekar kı.. Devamını Gör »

  • Talip 2021-02-24 00:48:06

    Ciddi bayan yaşıma uygun 40 45 yaş aralığında bayan arkadaş ariyorum »

  • Talip 2021-02-24 00:45:41

    Atakumda bayan arkadas ariyorum »

  • Fatma 2021-02-23 20:56:30

    Acil iş arıyorum ofis temizliği »

  • Seher Zoroğlu 2021-02-23 12:44:11

    Her türlü ofis temizliği yapılır evde yemek yapabilirim amasya merzifon ikemetgah etmekteyim 05526.. Devamını Gör »

  • Yavuz 2021-02-23 02:31:10

    Merhaba ben Konya eregli de yım dul bayanla ve evlı gızlı olacak görüşmek için ıstıyom »

  • Birgül 2021-02-22 23:18:36

    İşyeri ofis temizlik iş istiyorum »

  • Mahmut 2021-02-22 01:22:58

    Dost arıyorsanız numaranızı atin »

  • Ahmet 2021-02-22 00:08:12

    Merhaba ben arkadaş arıyorum geyvede oturan yazarsa memnun olurum konuşup görüşelim gerçek anlamd.. Devamını Gör »

  • Yusuf 2021-02-21 17:43:21

    Ben yusuf geliboludan bir bayanla tanışmak istiyorum 0531 964 32 65 »

  • Yusuf 2021-02-21 17:41:59

    Ben yusuf geliboludan selamlar bir bayanla tanışıp arkadaş olmak istemiyorum 0531 964 32 65 »

  • Mevle 2021-02-21 16:21:31

    İşe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ev ofis temizliği yapabilirim »

  • Mevle 2021-02-21 16:15:57

    İşe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim »

  • Misafir 2021-02-20 18:53:40

    Bu gece kar yağışı varmi »

  • Gökhan 2021-02-20 15:14:56

    1 artı 1 dairenin temizliği lazım.yarın için.pazartesi taşınmam gerekiyor.ilgilenenler lütfen dönüş .. Devamını Gör »

  • Gökhan 2021-02-20 15:13:18

    1 artı 1 ev tuttum yarın temizlenmesi gerekiyor pazar taşınmam lazım. »

  • Ali 2021-02-20 09:25:38

    Slm.serpil hanım ankaradayım tanışalım »

  • AHMET 2021-02-19 18:44:04

    Iyi akşamlar »

  • Ahmet 2021-02-19 02:33:36

    Ben ahmet 39 yaşındayım afsin den bayan arkadaş ariyorum gizli lige õnem veren bayanlar kacamak yapm.. Devamını Gör »

Gonderiler.com
© 2017 Tüm hakları saklıdır.