Gönderi Tarihi: 02 Kasım 2021
Emanet 243. Bölüm izle - 3 Kasım 2021, Çarşamba
Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet 3 Kasım çarşamba akşamı yayınlanan son bölümü 243. bölümüyle ekrana geldi. Emanet 243. Bölümde neler olacak?
Abisini korumak için söylediği yalan yüzünden Seheri ve yeğenini kaybeden, ölüm kalım mücadelesinden çıkan Yamanın ilk işi, Seher ve Yusuf’un peşine düşmek olur. Ancak onlara ulaşmak tahmin ettiğinden daha da zor olur. Seher, ardında hiçbir iz bırakmamıştır. Yusuf ile birlikte kurduğu mütevazı hayatına alışmak için büyük çaba harcayan Seher, hiç tahmin etmediği bir anda karşısında Yamanı bulur. Bu karşılaşma ikisi için de kolay olmayacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar büyükse onları ayıran yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana ve onları ayıran acıya rağmen, Yaman’ı karşısında gören Seher’in kararı ne olacaktır? Emanet 243. Bölüm Özeti
Hayatında mesleği dışında hiçbir şeye yer bırakmayan Ali için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duyguyu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu’yu farklı bir maceraya sürükler. Duygu’nun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?
Emanet 243. Bölüm Fragmanı izle
20 yaşındayım dul bayan arıyorum »
Kadirliden arkadaş arıyorum yaş fark etmez »
Merhaba iyi günler ben manavgatta yalnız yaşıyorum iki çocuğum var ikiside evli kendime ait bir evim.. Devamını Gör »
Merhaba iyi günler aslı hanım evet aynen haklısınız aynen öyle eksik yazmışım numaramı 0536 450 57 8.. Devamını Gör »
Merhabalar telefonla arıyorum ama ulaşamadım. 17-18 temmuzda iki gece müsait mi? Rezervasyon yaptırm.. Devamını Gör »
sevgili arıyorum yaşım 18 ciddi olarak »
Abla bana bu is cok lazim ne olur yardimci olun bana haber bekliyorum sizden 05439266347 »
Abi daha ev ofis icin lazim mi temizlik »
Merhaba tanışmak isteyen ulaşsın »
Ev temizliği için lazım ama yardımcı olabilirmisin »
Yiğidin harman olduğu yerdir Yozgat »
Ereğli de yaşıyorum eşim vefat etti anlaşabileceğimi 45 50 yaş arası bir bayanla tanışmak istiyorum .. Devamını Gör »
Shruti Kanwar kimdir kac yasinda evlimi kac tane cocugu var lutfen hunlar hakinda yazarmisiniz. Ne z.. Devamını Gör »
Arkadaşlık dostluk bir kaderdir. sırlar yok oluyor. Toprak aldıgını geri vermiyor. sadece dostlar ka.. Devamını Gör »
fiyat bilgisi için arıyorum fakat telefonu açan yok »
Güzel bir yaren istiyorum »
Dost mûhabetiyle »
Merhaba yarın akşam için yerniz varmı ...esenyurt İstanbul öğretmen evi değil mi »
Yeni baş pehlivanımız cengizhan şimşeki gönülden tebrik ederim. BAŞPEHLİVAN CENGİZHAN ŞİMŞEKE HELAL .. Devamını Gör »
Merhaba Kaman konuk evi günlük fiyat nedir? »