Gönderi Tarihi: 17 Temmuz 2022
Düşman Başına 39. Bölüm izle - 18 Temmuz 2022 Pazartesi
Kanal 7'nin sevilen hint dizisi Düşman Başına 39. Bölümünde neler yaşanacak? 18 Temmuz Pazartesi Düşman Başına 39. Bölüm fragmanı ile ekrana geldi.
Düşman Başına 39. Bölümünde neler olacak? Yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren Mere Angne Mein hint dizisi “Düşman Başına” adıyla Kanal 7 ekranlarında.
Düşman Başına 39. Bölüm Özeti;
Başrollerini Krutika Desai Khan, Ekta Kaul, Karam Rajpal, Richa Mukherjee ve Ananya Khare’nin paylaştığı Düşman Başına sürükleyici öyküsüyle ekrandaki yerini almaya geliyor. Bir yanda geleneklerine sıkı sıkıya bağlı olan Shanti, diğer yanda aileye yeni giren özgür ruhlu Riya… Shanti, otoritesiyle Shrivastas ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar. Çocuklarını ve onların ailelerini kontrol etmek için uğraşan Shanti, çocuklara özgürlük verilmesini doğru bulmaz. Geleneklerin esiri olan Shanti, oğlu ve geliniyle aynı evi paylaşır. Oğlu Raghav, onun parasını kaybetmemek için annesinin her dediğini yapar. Fakat torunu Shivam babaannesinin hayata bakış açısını onaylamaz ve özgürlüğünün peşinden koşar. Öte yandan Riya ise özgür bir ailede yetişmiş olan zeki, mutlu ve şefkatli bir genç kızdır. Shivam ile yolları kesişen Riya, Shrivastav ailesinin evine geldiğinde büyük bir şok yaşar. Babaanne Shanti’nin baskıcı tavırları Riya’nın özgür ruhunu dizginleyebilecek mi? Shanti, ailesinin bütünlüğünü koruyabilecek mi? Babaannesi ve karısı arasında kalan Shivam, nasıl bir yol çizecek?
Senaryo: Vinod Rangnath, Shilpa Chaubey, Sushil Chaubey, Pankaj Mavchi
Yönetmen: Partho Mitra (2015–17), Vinayak Choube (2017)
Yaratıcı Yönetmen: Shikha Vij
Oyuncular: Krutika Desai, Karam Rajpal, Ekta Kaul, Richa Mukherjee,
Menşei ülke: Hindistan, Orijinal dil: Hintçe
Düşman Başına 39. Bölüm Fragmanı izle
Selam, Javasız sohbet etmek için alternatif sohbet odanız giriş var mı? »
mrb adım adnan aslen kosovalıyım manavgat ?öydrn ilk tercihimdir.ciddi düşünen bayan arkadaş arıyor.. Devamını Gör »
Meraba zeliş sende istersen tanışmak isterim seninle »
Mrb bayanlar ismim mustafa kütahya tavşanlı ilçesinden yanlizliginizi giderecek gerçek sevgiyi aşkı .. Devamını Gör »
Ben Engin karasuda cidi bir bayanla tanıştım istiyorum »
Emrah Topal Samsun çarşambalıdır. »
Urfa merkez karakoprude 2 yıl 7 aylık çocuk bakıcılığı yaptım 2 çocuğum var çocuk konusunda tec.. Devamını Gör »
Selam benim adım Ruslan bir bayan ile tanışmak istiyorum. »
Slm bayanlar Zonguldak ve çevre illerden 18 40 yaş arası bayan öğrenci ve bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Giresun merkez de Teyyare düzünde merdiven silme işi arıyorum »
Kesin Bafralı »
Ben 30 yaşlarda dul kadın arkadaş arıyorum niyetim cidi »
Bende ciddi dusunuyom varsa öle cidi düşünen tanışmak isterim »
Kız arkadaş ariyorum »
merhaba, istanbulda bir kac günlügüne bayan Arakadas ariyorum, genelde üsküdar ve cevresinde takili.. Devamını Gör »
Yaşlı bayan arıyorum »
Arkadaş varmı »
İs icabi buradayim bekliyorum »
Selam ben ahmet 30 yaşındayım arkadaş arıyorum »
Yalnızlıktan sıkıldım sevebilcem sevilcem farklı heyecanlar yasicam erkek arkadaş arıyorum »