Gönderi Tarihi: 21 Aralık 2020
Bir Garip Aşk 52. Bölüm izle - 21 Aralık Pazartesi
Barun Sobti ve Sanaya İrani'nin unutulmaz dizisi Bir Garip Ask tum bolumleriyle izle7 de ekrana geldi. Ekranlarin sevilen Hint dizisi Bir Garip Ask 21 Aralik Pazartesi gunu yayinlanan 52. yeni bölümüyle izle7 de ekrana geldi.
Yayinlandigi donemde buyuk ses getiren ve izlenme rekorlari kiran Bir Garip Ask yogun istek uzerine sevenlerinin karsisina cikiyor. Ekrana geldigi ulkelerde buyuk ilgi goren dizi ‘Bir Garip Ask', dunya gorusleri birbirine tamamen zit olan Kushi ve Arnav'in buyuk askini izleyiciyle bulusturacak. Kendi halinde, aile degerlerine bagli Kushi, inandigi degerlerin arkasinda duran, guclu karakteri ile tum zorluklarin ustesinden gelebilen genc bir kizdir. Onun tam zitti olan Arnav ise hirsli, ne olursa olsun amacina ulasmak icin calisan, dunyada ask dahil her seyin satin alinabilecegine inanan bir adamdir. Farkli karakterlere sahip Kushi ve Arnav'in ask ve nefrete dayali iliskilerinde Arnav, herkesi kontrol edebilecegini kanitlamak icin, Khushi'nin sarsilmaz ahlaki degerlerini surekli yikmaya calisirken; Khushi bu saldirilar karsisinda degerlerine sahip cikarak mucadelesini surdurur.
Kunye;Yonetmen. Arshad Khan, Lalit MohanOyuncular. Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay DograYapimci. 4 Lions FilmsOrijinal Adi. Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?Ulke. HindistanYapim Yili. 2011
Bir Garip Aşk 52. Bölüm Fragmanı izle
İstanbul Bahçelievler ne kaç cm kar tutacak »
Çermik »
Sevgılı arıyorkm »
BİR KERE EVLİLİK YAPTIM ÇOCUĞUM YOK 40 YAŞINDAYIM 1.72 BOYUM KUMRALIM ÇOCUKSUZ BAYAN ARIYORUM CİDDİ .. Devamını Gör »
Slm.nasılsınız tanışmak istiyorum seninlr nereden yazıyonux kendiniz tanıtırmısınız. »
Merhaba çıtı düşün bayanlar 05373685088 »
hafif engelli bayanla tanismak isterim bende hafif engelliyim 05374756758 tanismak isteyen bayanlar .. Devamını Gör »
slm hafif engelli bayañla tanismak isterim »
Adim hatice arnavutköyde oturuyorum sekiz aydır iş arıyorum paketleme site bilok temizlik fabrikada .. Devamını Gör »
Ben calismak istyorum ihtiyacim var 05349681217 »
Evlilik düşüncesi olan bakımlı maddi ve manevi sıkıntısı olmayan beyler yazsın lutfen »
İstanbul tuzla bölgesinden muhabbet edebileceğim görüşebilecegim 35ve üstü yaş Grubu bayanlarla tanı.. Devamını Gör »
Afsinden nejdet ben gizlilige onem veren bayanlar tanisalim ben bekarim hertürlü iliskeye acik yal.. Devamını Gör »
Serpil hanım mailimi yazdım oradan uşaşa bilirsiniz ankara konuşalım ciddi olarak »
Serpil ankaradayım tanışalım içkim sigaram yok »
Slm.bilge nur gölbaşındayım tanışmak istiyorum aradığın benim kırıterlerine uyuyorum nasıl iletişim .. Devamını Gör »
kendime bayan arkadaş arıyorum »
Adım azat 25 yaşın dayım para bol 05353206950 arayım beni WhatsApp tan »
Bayan ariyorum yarina »
Merhaba ciddi düşünenler ile görüşebilirim05445673308 »