26 Ağustos 2019 Pazartesi - Öksüremiyorum Öksüremiyorum
Gönderiler

Öksüremiyorum

26 Mart 2017 - Son Güncelleme 26.03.2017 01:42 625 Yorum Yap

Adamın birisi çok kuvvetli şekilde öksürüyormuş ve doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor ise adama yanlışlık ile öksür&uu..

Adamın birisi çok kuvvetli şekilde öksürüyormuş ve doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor ise adama yanlışlık ile öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve hastasına sonra da demiş ki: "Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve sonra yanıma gel." der... Adam 1 hafta sonra gelince doktor: "Öksürüğün nasıl oldu?", deyince adam da: - "Cesaret edip de öksüremiyorum ki!" der :)

Fıkra Ekle
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Cevat 2019-08-25 08:25:13

    Arkadaşarıyorum »

  • Cevat 2019-08-25 08:24:06

    Arkadaş arıyorum »

  • Hakan 2019-08-23 07:27:38

    Merhaba ben hakan 37 yaşım olgun bayanlar la tanışmak istemiyorum 5432081878 özel den araya bilirsin.. Devamını Gör »

  • Muammer 2019-08-22 16:33:24

    SELAM BEN MUAMMER HOLLANDA YAZIYORUM 14 EKIMDE DEVELIDEYIM 4 KASIMA KADAR BANA BAYAN ARKADASLIK EDEC.. Devamını Gör »

  • Mustafa 2019-08-21 20:17:50

    Sn bayan ben ardesendeyim yas 47 22 ..30 yas arasi bayanlarla arkadaslik istiyorum . Hic bayanlari .. Devamını Gör »

  • Osman 2019-08-20 18:54:19

    Beklerim mesajlarinizi »

  • Ahmet 2019-08-19 12:32:58

    Çiçekdağı Öğretmenlerevi bitmiş durumda ne zaman açılacak peki tarihini bilen var mı okulların açılm.. Devamını Gör »

  • Uğur 2019-08-19 10:57:39

    alucaradan kız arkadaş arıyorum adım uğur tel numaram 0505 00 14 128 istanbuldayım 35 yaşındayım a.. Devamını Gör »

  • Uğur 2019-08-19 10:52:59

    bende alucaralıyım ismim uğur »

  • Mehmet ıslak 2019-08-17 17:51:53

    Bekilli öğretmen evine rezervasyon yapabilirmiyiz bilgilendirirmisiniz »

  • Ismail 2019-08-17 15:54:33

    Arkadaş arıyorum bayan »

  • Ayfer Saydam 2019-08-17 15:21:49

    Telefon nosu lutfen »

  • Yılmaz 2019-08-16 01:13:41

    slm ızmir torbalı »

  • Abdullah 2019-08-08 12:52:20

    Dul bayan arkadaş arıyorum »

  • Mensur Parlak 2019-08-08 00:52:43

    Dul bekar bir bayan arkadas arıyorum güven içinde sırdaş 05386044051 »

  • Fatih 2019-08-07 21:34:31

    Slm merhaba iyimsin fatih ben 05432734411 »

  • Murat 2019-08-07 18:38:48

    Merhaba murat ben dul bayan arıyorum dürüst güzel bakımlı yaş 25 30 arası »

  • Murat 2019-08-07 18:31:33

    k.maras afşin 2 tane cocuk bakıcısı arıyorum kendi evinde bakacak maaşi aile sosyal yardimlasmadan o.. Devamını Gör »

  • Tolga 2019-08-06 21:14:29

    Slm arkadaş bayan arkadaş ariyorum »

  • Nurcan 2019-08-05 02:07:14

    Çocuk bakıcılığı kdz Ereğli »

Bakmadan Geçme
gonderiler.com