16 Eylül 2019 Pazartesi - Karımı Aldatıyorum Ama Bence Haklıyım! Karımı Aldatıyorum Ama Bence Haklıyım!
Gönderiler

Karımı Aldatıyorum Ama Bence Haklıyım!

Özgür

Gönderi Tarihi: 28 Ekim 2017

Son Güncelleme: 28.10.2017 - 19:03

"KARIM AYNI İNŞAAT BETONU GİBİ!" Merhaba ben özgür bursadan yazıyorum şimdi ben 16 yaşında evlendim ve sever..

"KARIM AYNI İNŞAAT BETONU GİBİ!"

Merhaba ben özgür bursadan yazıyorum şimdi ben 16 yaşında evlendim ve severek evlendim eşimi hala çok seviyorum ama utanarak söylüyorum ben eşimi 21 yaşından beri sürekli aldatıyorum. Yani nedeni ise ben eve geldiğim zaman eşim bana hoşgeldin dediğini duymadım, eşim günlük giydiği kıyafetler haricinden benim için özel kıyafet giydiğini görmedim, özürdilerim ama yatak odama girdiğim zamanlar değişik bir elbiseyle eşimi görmüyorum anlıyormusunuz. Yani çok daha açık şeyler konuşamıyorum. Ben şöyle söyleyim eşime bir çok kitap aldım yani özür dilerim cinsel ilişki kitapları aldım, eşime aldığım giyim eşyaları çok aldım eşime ama eşim diyorki ben 45 yaşındayım bundan sonra bunları ben napıyım diyor ama ben eşimi 18 yaşından beri böyle görmüyorum ki o yüzden 21 yaşıNdan beni karımı aldatıyorum KARIM bana istediğin gibi yaşa diyor sanki bıkmış benden! eşim bana istediğimi vermiyor veremiyor özürdilerim belki yaptıklarım yanlıştır ama ben eşimi yinede çok seviyorum sadece bana karşı çok ilgisiz :(

Gönderi Oluştur
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
  • Ece 2 yıl önce

    Aaaaa hata aaaaaa bu ne böyleemoticon((( kadında dünyaya küsmüş galiba yazıkemoticon((

    0 0 Yanıtla
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Can 2019-09-14 23:12:18

    Mrb avsinde yasan dul veya arkadas dost arayan bayanlar 0507 3446048 »

  • Şehmus 2019-09-14 19:05:58

    Temizlikçi bayan aranıyor »

  • Gokhan 2019-09-13 21:31:29

    Merhaba temiz giyimli dürüst beni sevecek bayan arıyım ? »

  • Hülya 2019-09-13 16:44:17

    iş arıyorum acildir devamlı yaz kış çalışabilecegim telefonumu arayın ayrıntılı görüşelim05393258022.. Devamını Gör »

  • Hülya 2019-09-13 16:42:25

    çok güzel yemek pasta börek yaparım çay saatlerinize okul çay saaatlerine evinizde yaparım tecrübeli.. Devamını Gör »

  • Hüseyin 2019-09-11 13:54:31

    Kendine güvenen bayan benimle irtibata geçsin »

  • Ali 2019-09-11 01:39:04

    Meraba »

  • Sezer 2019-09-10 20:03:29

    Slm salihli den kacamak isteyen bayan arkadaslar tanisalim 05359562305 sezer »

  • Özkan Celik 2019-09-09 22:18:43

    Çaycuma içi sigortalı iş ariyorum »

  • Kemo 2019-09-08 18:59:45

    Kaçamak isteyen bayan arkadaş arıyorum. »

  • Can 2019-09-07 22:23:29

    Afsinde yasayan arkadas dost arayan bayan sohbet arkadasi varsa cagri atsin 0507 344 60 58 »

  • Colak 2019-09-07 15:11:47

    Bayanlar bekliyorum »

  • M ALİ 2019-09-06 21:52:34

    SELLAM MUTSUZ BAYANLLAR BERABER MUTLULUGA NEDERSİNİZİSMİM »

  • Sinan 2019-09-03 23:54:57

    Slm 30 yaşındayim Ben bir günlü güzel bayan la tanışmak istiyorum 20 30 yaş arası »

  • Mehmet Azgın 2019-09-03 16:54:46

    Meraba ben Mehmet İzmire yeni geldim menemende kalıyorum jigoloyum hijyene önem veren bir beyim yaş .. Devamını Gör »

  • Mehmet 2019-09-03 16:53:54

    Meraba ben Mehmet İzmire yeni geldim menemende kalıyorum jigoloyum hijyene önem veren bir beyim yaş .. Devamını Gör »

  • Irfan 2019-09-02 11:17:52

    Ankara GOLBASINDA 45 yaş üstü bayan arkadaş ariyorum »

  • Hülya 2019-09-01 18:14:12

    2002 deki çeyrek altın fiyatını merak ettim ama bana 2002 adet çeyrek fiyatı ne kadar eder çıktı :).. Devamını Gör »

  • Hülya 2019-09-01 18:11:28

    2004 ta gram altın ne kadar dı demek istedim 2004 gram altını kim bulmuş ta biz bozduralım :) »

  • Ayşe 2019-09-01 12:50:00

    Ayşe Gürdal ismim 05541337996 »

Bakmadan Geçme
gonderiler.com