16 Eylül 2019 Pazartesi - Karımdan dayak yiyorum! Karımdan dayak yiyorum!
Gönderiler

Karımdan dayak yiyorum!

Misafir

Gönderi Tarihi: 28 Eylül 2017

Son Güncelleme: 28.09.2017 - 11:43

Beyaz TV: Hayatta herşey var programında Selin karacehennem dertlerinizi dinliyor! İsmini vermek istemeyen erkek izleyici - Çanakkale "Karımdan..

Beyaz TV: Hayatta herşey var programında Selin karacehennem dertlerinizi dinliyor! İsmini vermek istemeyen erkek izleyici - Çanakkale "Karımdan dayak yiyorum! Beni evden kovdu" itirafında bulundu? Bana hakaret ediyor, Kafama bardak fırlatıyor, karım bana sopayla vuruyor, Karım beni dövüyor! Ama ben çok sabırlıyım ona zarar vermek istemiyorum.

35 senelik ilişkimizde ilk seneler çok iyiydi, benimde hatam oldu evlendiğimiz yıllarda bi kaç kez bende eşime vurdum, ama durup dururken vurmadan bana çok bagırdı, cagırdı, rezil etti beni, bende kendimi kaybettim sonra olanlar oldu. Eşim benden geçmişin intikamını alıyor? Eşim benden ayrılmak istiyor. Beni evden kovuyor.  çocuklarım için katlanıyorum.

Gönderi Oluştur
Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 4
1
0
0
0
1
1
1
YorumlarToplam 7 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
  • Hülya 1 yıl önce

    karısından dayak yiyen bir erkek olur mu çok ayıp çok sen o zaman layt erkeksinemoticon

    0 0 Yanıtla
  • Ece 2 yıl önce

    Aaaaaa ne ayıpemoticon(((

    0 0 Yanıtla
  • Ayaz Aydın 2 yıl önce

    Yine döveceksin a**** koyacaksın birader adam akıllı duran kadına hiç bi erkek el kaldırmaz evden kovuyorsa çocukları al odaya vur 2 tokat de ben erkeğim daha ölmedim eğer birdaha senin ağzından böyle laflar duyarsam senin o dilini koparır sana geri yediririm karının üstüne git bir süre Sonra sana iyi davranacak diyecek buna gücüm yetmiyor en iyisi iyi davranim o sana iyi davrandıkça sende ona daveanmaya başla aranızda hiç bi husus kalmayacak emin ol Kardeşim benim

    0 1 Yanıtla
  • Sinan 2 yıl önce

    Konu baya ilginç arkadaşlaremoticon) bununla ilgili aklıma bir fıkra geldiemoticon Aslan ve öküz bir kafede oturup sohbet ederken aslan saatine bakmış.oooo geç kalıyorum hanım evde kızar ben kalkayım demiş.Öküz dalga gecerek aman aslan kardeş ne kılıbıksın böyle bak ben hiç korkuyor muyum hanım kızar diye demiş.Aslan gülerek oğlum seni evde bir inek beni evde bir aslan bekliyor sıkıysa gitme demişemoticon))) Evet at sahibine göre kişner demişler anlayan anladıemoticon))))

    1 0 Yanıtla
  • Tüm Yorumları Göster (7)
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Can 2019-09-14 23:12:18

    Mrb avsinde yasan dul veya arkadas dost arayan bayanlar 0507 3446048 »

  • Şehmus 2019-09-14 19:05:58

    Temizlikçi bayan aranıyor »

  • Gokhan 2019-09-13 21:31:29

    Merhaba temiz giyimli dürüst beni sevecek bayan arıyım ? »

  • Hülya 2019-09-13 16:44:17

    iş arıyorum acildir devamlı yaz kış çalışabilecegim telefonumu arayın ayrıntılı görüşelim05393258022.. Devamını Gör »

  • Hülya 2019-09-13 16:42:25

    çok güzel yemek pasta börek yaparım çay saatlerinize okul çay saaatlerine evinizde yaparım tecrübeli.. Devamını Gör »

  • Hüseyin 2019-09-11 13:54:31

    Kendine güvenen bayan benimle irtibata geçsin »

  • Ali 2019-09-11 01:39:04

    Meraba »

  • Sezer 2019-09-10 20:03:29

    Slm salihli den kacamak isteyen bayan arkadaslar tanisalim 05359562305 sezer »

  • Özkan Celik 2019-09-09 22:18:43

    Çaycuma içi sigortalı iş ariyorum »

  • Kemo 2019-09-08 18:59:45

    Kaçamak isteyen bayan arkadaş arıyorum. »

  • Can 2019-09-07 22:23:29

    Afsinde yasayan arkadas dost arayan bayan sohbet arkadasi varsa cagri atsin 0507 344 60 58 »

  • Colak 2019-09-07 15:11:47

    Bayanlar bekliyorum »

  • M ALİ 2019-09-06 21:52:34

    SELLAM MUTSUZ BAYANLLAR BERABER MUTLULUGA NEDERSİNİZİSMİM »

  • Sinan 2019-09-03 23:54:57

    Slm 30 yaşındayim Ben bir günlü güzel bayan la tanışmak istiyorum 20 30 yaş arası »

  • Mehmet Azgın 2019-09-03 16:54:46

    Meraba ben Mehmet İzmire yeni geldim menemende kalıyorum jigoloyum hijyene önem veren bir beyim yaş .. Devamını Gör »

  • Mehmet 2019-09-03 16:53:54

    Meraba ben Mehmet İzmire yeni geldim menemende kalıyorum jigoloyum hijyene önem veren bir beyim yaş .. Devamını Gör »

  • Irfan 2019-09-02 11:17:52

    Ankara GOLBASINDA 45 yaş üstü bayan arkadaş ariyorum »

  • Hülya 2019-09-01 18:14:12

    2002 deki çeyrek altın fiyatını merak ettim ama bana 2002 adet çeyrek fiyatı ne kadar eder çıktı :).. Devamını Gör »

  • Hülya 2019-09-01 18:11:28

    2004 ta gram altın ne kadar dı demek istedim 2004 gram altını kim bulmuş ta biz bozduralım :) »

  • Ayşe 2019-09-01 12:50:00

    Ayşe Gürdal ismim 05541337996 »

Bakmadan Geçme
gonderiler.com