16 Ekim 2019 Çarşamba - Annemin yüzünden bir türlü orgazm olamıyorum? Annemin yüzünden bir türlü orgazm olamıyorum?
Gönderiler

Annemin yüzünden bir türlü orgazm olamıyorum?

Naz

Gönderi Tarihi: 30 Ekim 2018

Annemin yüzünden bir türlü orgazm olamıyorum?

Merhaba ben naz nereden baslarim bilmiyorum ama sanirim anneme cok asigim. Hatta anneme tapiyor falan olabilirim. Kendisini beynimde ve de k..

Merhaba ben naz nereden baslarim bilmiyorum ama sanirim anneme cok asigim. Hatta anneme tapiyor falan olabilirim. Kendisini beynimde ve de kalbimde oyle bir yere koymusum ki bir gun annemi kaybetmekten cok korkuyorum.

Bundan uzun sure onceydi bu anlaticaklarim. Bircok sıkıntı ust uste gelince (ask, is ve hayat duzeni) kendimi bir psikologun ofisinde buldum.

Hic tanimadigim biriyle sohbet etmek, butun dertlerimi apacik bir sekilde itiraf etmek bana cok iyi geliyor du. Normal zamanlarda tum dusunceler beynimi kemirirken psikolog cikisi azicik da olsa bile rahatliyordum.

Her zaman derler ya cocukluguna inelim diye. Evet biz psikologumun yaptigi bir testle cocukluguma donduk. Yani gecmisteki yasanmisliklarin uzerimde biraktigi ize.

Anne faktoru!

İste burada ben takildim. Psikolog, bana annem yuzunden onu bir turlu aklimdan cikaramadigim icin partnerim ile beraber olurken orgazm olamadigimi soyledi.

Ve o anda beynimden bir suru dusunce gecmeye basladi. Bugune kadar hep dusunurdum biriyle beraber oldugumda neden ondan zevk alamiyorum diye...

Emin olun, bu ve bana benzer dusuncelerle biriyle birlikte oldugunuz zaman kesinlikle keyif alamayacaksiniz. O yuzden benim yaptigim gibi acaba sorun bende mi diye dusunmeyin.

Gönderi Oluştur
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Gökhan 2019-10-15 19:48:35

    Adım gökhan sivas divriginde yasiyorum 29 yasinda esmer ve yeşil gözluyum iliskiye girebilcek bayan .. Devamını Gör »

  • Kenan Demir 2019-10-14 23:31:31

    Yakınlarda arkadaş arıyorum kadin 05376086037 »

  • Cadas 2019-10-12 01:21:22

    Merhaba Afşin de arkadaş arayan bayanlar yazabilir 05443711206 »

  • Zeynep 2019-10-11 14:54:19

    Ev temizliği işi ariyorum »

  • Asi 2019-10-09 20:05:00

    Ben beyenmiyorum »

  • OKAN 2019-10-09 17:44:45

    MRB »

  • Mesut 2019-10-09 14:22:30

    Selm yalova Çınarcık bayan arkadaş 0530 945 2572 »

  • Ali Can 2019-10-08 00:08:34

    sellam tatlı bayanlar madi manevi testek olurum kendini yanlız hısteden bayanlarla tanışmak isterim .. Devamını Gör »

  • Uğur 2019-10-07 22:34:06

    Bekar dul 22 40 yaş arası »

  • Ahmet 2019-10-07 16:01:24

    Merhaba ben ahmet selendide dul bayan arkadas ariyorum ciddi bir iliski icin 0535 302 49 16 »

  • Ahmet 2019-10-06 22:18:34

    Slm izmir ve çevre illerden bayan arıyorum kaçamak yapacak bayan arıyorum izmir ve çevre 05376075484.. Devamını Gör »

  • RECEP 2019-10-06 16:37:04

    Selam at karaca larda yaşayan evli dul bağlayanlar arkadaş arıyorum orta dan yazıyorum arayın 053235.. Devamını Gör »

  • Cevdet Aktaş 2019-10-06 00:30:43

    Dürüst bir bayan Evlenmek istiyorum yaşım 52yaşımdayım Emekli sıkarlam yok içkimin yok Dürüst bir.. Devamını Gör »

  • Hüsnü Nişancı 2019-10-05 01:00:32

    kolay gelsin hüsnü nişancı 10 ekim perşembe için rezervasyon yapabilirmiyim devlet memuruyum »

  • Mustafa 2019-10-04 08:33:11

    Slam tükliden bayan arkadaş arıyorum »

  • Mustafa 2019-10-01 13:01:28

    Babaeskidyim olgun kendini bilen birini arıyorum 05550592536 »

  • Metin 2019-09-30 00:35:30

    Serap hanım telefon numaranız nedir »

  • Serap 2019-09-29 16:20:15

    Erbaada oturuyorum işimi çok iyi yapacagimdan eminim dönüş yaparsanız sevinirim :) »

  • Cemile 2019-09-29 10:00:39

    Anaokulu öğretmeniyim, çocuk bakıcılığı tam gün iş arıyorum, referansım var, Bursa Yıldırım Osmangaz.. Devamını Gör »

  • Celal 2019-09-29 08:39:59

    Merheba »

Bakmadan Geçme
gonderiler.com